ID: 1491
Advertentie ID: #1491 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Allround keukenmedewerker / kok - Hotel Bleecker
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Hotel Bleecker is een kleinschalig boutique hotel in het centrum van Bloemendaal. Het hotel ligt op een mooie rustige plek, midden in het dorp tegen een duin. De kleinschalige opzet van slechts 11 kamers maakt persoonlijke aandacht mogelijk.
Bleecker Coffee & More is gevestigd in Hotel Bleecker.
In de hippe koffie & lunch brasserie wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd voor de hotelgasten en worden verschillende soorten smoothies, verse salades, en de meest overheerlijke vers gemaakte broodjes aangeboden.
Bovendien is het een populaire locatie voor private dinners, borrels en lunches.
Hotel Bleecker maakt, samen met Hotel Bloemendaal, onderdeel uit van Dutchen.
Kijk voor meer informatie op Dutchen.nl
Functiebeschrijving
Bleecker Coffee & More is gevestigd in Hotel Bleecker. In de hippe koffie- & lunchroom wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd voor onder andere de hotelgasten.
Coffee & More heeft naast een uitgebreid ontbijt verschillende soorten smoothies, verse salades, en de meest overheerlijke versgemaakte broodjes. Het assortiment wordt ook to go aangeboden.
Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken
Algemeen: zelf meewerken aan en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot bediening, klaarmaken van eenvoudige gerechten, schoonmaak/onderhoud e.d., overeenkomstig de eisen van en afspraken.
Bereiden van vooral eenvoudige gerechten volgens recept en planning.Daartoe onder meer:
Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, maken van beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten e.d.; Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.; Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur e.d., uiterlijke presentatie
2. Voorbereiden van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.
Daartoe onder meer:maken van roosters, indelen van medewerkers en zo nodig oproepen van ambulanten;plaatsen van bestellingen bij vaste leveranciers; doen van voorraadopnames; bevoorraden van keuken; Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. Bewaken van houdbaarheid en hygiëne. Plannen van de dagelijkse werkzaamhedenvoorbereiden van partijen, bijeenkomsten e.d. volgens afspraak (speciale benodigdheden; zetten van zalen etc.);uitzetten terras (parasols, kussens etc.)
3. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines. Signaleren van bijzonderheden/mankementen c.q. zelf oplossen van kleine storingen. Afvoeren van afval.
4. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
5. Bedenken eenvoudige wisselende (menu-)kaartOntwikkelen/aanpassen van recepten;Uitwerken van voorstellen in de praktijk en zo nodig opstellen van receptuurinstructies.Voorstel voor de te voeren kaart, menu's e.d. maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu's voor partijen. Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten; uitwerken zo nodig in receptinstructies voor andere medewerkers.
6. Bedienen in de brasserieOpnemen van bestellingen;Uitserveren;Kassa
7. Incidenteel inzetbaar achter de receptie van het hotel.In- en uitcheckenMaken van reserveringen in het reserveringssysteem(Telefonisch) te woord staan van gasten Opvangen en afhandelen van vragen, klachten e.d.; oplossen van problemen.
WIJ BIEDEN JE:
Een flexibel contract voor bepaalde tijd
3 - 5 dagen per week
Een informele en dynamische werkomgeving
Een klein team
Veel vrijheid en ruimte voor ideeën
Bekijk onze website voor meer informatie: hotelbleecker.nl
Functie-eisen
WIE ZOEKEN WE?
Een gedreven allround keukenmedewerker, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging vol variatie en graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Jij zorgt er zo voor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Kwaliteit en gastvrijheid staan daarbij als vanzelfsprekend centraal. Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, maken en uitserveren van de heerlijkste ontbijt en lunchgerechten. Maar daar houdt het niet voor jou op! Wij zijn namelijk op zoek naar een horecatopper die het als een uitdaging ziet om bij drukte ook bij te kunnen springen achter de receptie in het hotel.
WAT VRAGEN WE?
Je bent leergierig
Ervaring in een soortgelijke functie is een must
Je bent niet bang om je handen vies te maken
Je bent communicatief sterk
Je bent flexibel en breed inzetbaar (avond en weekend)
Je houdt van aanpakken en bent enorm gemotiveerd
Een teamplayer met een ondernemende instelling
Je bent woonachtig in de omgeving van Haarlem
Je bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne en BHV
Bleecker Coffee & More is gevestigd in Hotel Bleecker.
In de hippe koffie & lunch brasserie wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd voor de hotelgasten en worden verschillende soorten smoothies, verse salades, en de meest overheerlijke vers gemaakte broodjes aangeboden.
Bovendien is het een populaire locatie voor private dinners, borrels en lunches.
Hotel Bleecker maakt, samen met Hotel Bloemendaal, onderdeel uit van Dutchen.
Kijk voor meer informatie op Dutchen.nl
Functiebeschrijving
Bleecker Coffee & More is gevestigd in Hotel Bleecker. In de hippe koffie- & lunchroom wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd voor onder andere de hotelgasten.
Coffee & More heeft naast een uitgebreid ontbijt verschillende soorten smoothies, verse salades, en de meest overheerlijke versgemaakte broodjes. Het assortiment wordt ook to go aangeboden.
Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken
Algemeen: zelf meewerken aan en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot bediening, klaarmaken van eenvoudige gerechten, schoonmaak/onderhoud e.d., overeenkomstig de eisen van en afspraken.
- alleenwerkend of incidenteel met een hulp.
Bereiden van vooral eenvoudige gerechten volgens recept en planning.Daartoe onder meer:
Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, maken van beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten e.d.; Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.; Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur e.d., uiterlijke presentatie
2. Voorbereiden van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.
Daartoe onder meer:maken van roosters, indelen van medewerkers en zo nodig oproepen van ambulanten;plaatsen van bestellingen bij vaste leveranciers; doen van voorraadopnames; bevoorraden van keuken; Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. Bewaken van houdbaarheid en hygiëne. Plannen van de dagelijkse werkzaamhedenvoorbereiden van partijen, bijeenkomsten e.d. volgens afspraak (speciale benodigdheden; zetten van zalen etc.);uitzetten terras (parasols, kussens etc.)
3. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines. Signaleren van bijzonderheden/mankementen c.q. zelf oplossen van kleine storingen. Afvoeren van afval.
4. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
5. Bedenken eenvoudige wisselende (menu-)kaartOntwikkelen/aanpassen van recepten;Uitwerken van voorstellen in de praktijk en zo nodig opstellen van receptuurinstructies.Voorstel voor de te voeren kaart, menu's e.d. maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu's voor partijen. Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten; uitwerken zo nodig in receptinstructies voor andere medewerkers.
6. Bedienen in de brasserieOpnemen van bestellingen;Uitserveren;Kassa
7. Incidenteel inzetbaar achter de receptie van het hotel.In- en uitcheckenMaken van reserveringen in het reserveringssysteem(Telefonisch) te woord staan van gasten Opvangen en afhandelen van vragen, klachten e.d.; oplossen van problemen.
WIJ BIEDEN JE:
Een flexibel contract voor bepaalde tijd
3 - 5 dagen per week
Een informele en dynamische werkomgeving
Een klein team
Veel vrijheid en ruimte voor ideeën
Bekijk onze website voor meer informatie: hotelbleecker.nl
Functie-eisen
WIE ZOEKEN WE?
Een gedreven allround keukenmedewerker, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging vol variatie en graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Jij zorgt er zo voor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Kwaliteit en gastvrijheid staan daarbij als vanzelfsprekend centraal. Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, maken en uitserveren van de heerlijkste ontbijt en lunchgerechten. Maar daar houdt het niet voor jou op! Wij zijn namelijk op zoek naar een horecatopper die het als een uitdaging ziet om bij drukte ook bij te kunnen springen achter de receptie in het hotel.
WAT VRAGEN WE?
Je bent leergierig
Ervaring in een soortgelijke functie is een must
Je bent niet bang om je handen vies te maken
Je bent communicatief sterk
Je bent flexibel en breed inzetbaar (avond en weekend)
Je houdt van aanpakken en bent enorm gemotiveerd
Een teamplayer met een ondernemende instelling
Je bent woonachtig in de omgeving van Haarlem
Je bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne en BHV